Födda: 2013-05-01 – Två hanar och två tikar
Inavelsgrad:

 

Zibelle

SE & FIN UCH Hinke Les Ours Gentils

  • HD: B/B
  • ögon ua
  • hereditärt fri från gPRA
  • avelsbedömd
  • CACIB, R-CACIB
Mysak

C.I.B & NORD UCH Himling´s Quantum Of Solace

  • HD:A/A ED:0/0
  • ögon ua
  • Känd Mentalstatus
  • 4xCACIB

Zibelle är en harmonisk och levnadsglad schapendoes född i Belgien. Hon är en väldig mjuk tjej och kommer bra överens med allt och alla. Hon älskar att springa i full fart (ofta snabbare än vad benen bär) men även att mysa i soffan med familjen. Hon är verkligen en hund som inte har ett endaste ont ben i kroppen – alltid glad.
Zibelle är 42 cm i mankhöjd och väger 13 kg, hon är även skottfast.

Mysak är en mentalt mycket stabil och go kille med en fin exteriör dessutom. Han kommer ifrån vår Bond-kull ur en skara på 5 hanar. Samtliga hanar från denna kull har en fin mentalitet och rastypisk exteriör, en riktigt lyckad kull på alla sätt. Mysak är mycket samarbetsvillig och följsam, gillar att träna – både lydnad och agility. Han är 50 cm hög med lagom benstomme. Gjort ett mycket fint MH med 1:a på skott.

 

Bilder på valparna;