Tiny Scoundrel Cindy Crawford  (Tik)

Född: 2012-08-21 Regnr: SE59122/2012
Efter: FIN LV EE UCH Nalle-Haukun Zenith
Undan: FIN UCH Tiny Scoundrel Audrey Hepburn

Uppfödare: Kennel Tiny Scoundrel, Finland
Ägare: Camilla Remahl, senare fodervärd Björn Samuelsson

Hälsa: HD: A/A ED: 0/0 – Ögon: ua (2014 och 2017)
Storlek: 46 cm, 14 kg
Meriter: 2xCERT, 2xBIM, genomförd BPH med skott

Kullar: Indian-kullen (2015) och Kompositör-kullen (2018)

Manda är en mycket följsam och lättsam tjej med en fin, öppen och glad – älskar allt och alla.  Hon följer mig överallt, varje steg jag tar och viker aldrig från min sida – min eviga skugga. Hon är livlig (precis som en schapendoes skall vara) men har en mycket bra avknapp när det inte händer något. Manda är verkligen en schapendoes med en rastypisk och suverän mentalitet, bättre kan man verkligen inte hitta ! Naturligtvis hoppas vi att hon kommer att kunna bidra till vårt framtida avelsarbete. Manda älskar att mysa och studsar gärna upp i famnen om hon upptäcker en tom famn någonstans.