Aida 8 månader
SE & FI UCH Himling´s Aiyanna Gihli – tik


Född:
2015-05-12 Regnr: SE36357/2015
Efter: FIN UCH Himling´s Diamonds Are Forever
Undan: Tiny Scoundrel Cindy Crawford

Uppfödare: Kennel Himling´s
Ägare: Camilla Remahl

Hälsa: HD: A/A ED: 0/0, gPRA: ++, testad lever-, njur- och muskelenzym värden 2018; samtliga normala
Storlek: 42,5 cm – 13 kg
Meriter: Svensk och finsk utställningschampion (CACIB o R-CACIB) Genomförd BPH – skottfast

Aida är den fjärde generationen efter vår första schapendoes och sedermera stamtik Nord Uch Boisterous Rumba Ramina. Hon kommer ur en kull på 3 tikar och 3 hanar, varav vi även bibehållit avelsrätten på kullsyster H´s Wakanda Gihli ”Aily”.
Aida är en glad, lyhörd och positiv schapendoes, med en evigt viftande svans. Vi hoppas på att hon någon dag skall kunna bidra till en femte generation av friska och mentalt sunda schappisar som ger sina familjer lika mycket glädje (och gråa hår) som hon ger oss.